Radio and PodcastRadio and PodcastLive Radio & Podcasts
Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk. artwork
Society & Culture

Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk.

Ha Geldi, Ha Gelecek! by Poddict

Mar 3, 202167:24Society & Culture

@İTÜ, Researcher, Ph.D @CERN, Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini, büyük verinin önemini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk. Kodluyor...

About This Episode

Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk. is an episode from Ha Geldi, Ha Gelecek! by Poddict. @İTÜ, Researcher, Ph.D @CERN...

Podcast

This episode belongs to Ha Geldi, Ha Gelecek!.

Listen Online

Use the player on this page to stream the episode online.

Episode Details

Published Mar 3, 2021, 67:24 long, audio available.

Questions About This Episode

What is Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk. about?

@İTÜ, Researcher, Ph.D @CERN, Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini, büyük verinin önemini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk. Kodluyoruz Türkiye’de yapay zeka ekosistemini yeşertmek, bu alanda çalışacak gençleri yetiştirmek için dünyanın önde gelen 13 uzman/girişimci/akademisyenini Kodluyoruz Yapay Zeka Danışma Kurulu’nda bir araya getiriyor. Sunucular: Aykut İbrişim :Kodluyoruz & Podfresh Kurucu Ortağı Gizem Aşıcı : Kodluyoruz Community Engagement Specialist Konuklar: Doç Dr. Altan Çakır : @İTÜ, Researcher, Ph.D @CER Podcast Prodüksiyon: Podfresh Podcast Erişim Kanalları: RSS Feed iTunes Spotify Google Play Twitter Linkedin Facebook İletişim Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Where can I listen to Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk.?

You can listen to Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk. online on Radio and Podcast. Open the player on this page to stream the available audio.

Which podcast is Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk. from?

Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk. is an episode from Ha Geldi, Ha Gelecek! by Poddict.

How long is this episode?

This episode is 67:24 long.

When was this episode published?

This episode was published on Mar 3, 2021.

Can I save Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk. for later?

Yes. Use the heart button on the episode page to add it to your favorite episodes list.

Are there related episodes from Ha Geldi, Ha Gelecek!?

Yes. This page shows related episodes from Ha Geldi, Ha Gelecek! when more episodes are available from the podcast feed.

Quick Answers About This Episode

Where can I listen to Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk.?

You can listen to Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk. on this page when the episode audio is available from the podcast feed.

Which podcast is this episode from?

Doç Dr. Altan Çakır'la CERN'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve Türkiye'den CERN'e uzanan hikayesini ve de kuantum teknolojisinin getireceği değişimi konuştuk. is from Ha Geldi, Ha Gelecek! by Poddict.

What are the episode details?

Published Mar 3, 2021 and 67:24 long